sonnes-group-06
sonnes-group-04
sonnes-group-07
sonnes-group-05
sonnes-group-01
sonnes-group-02
sonnes-group-03

Sonne's Group

 Sonne‘s Group – «Organic Food & Bike Lovers» – és un projecte que neix de la necessitat de cridar la societat d’avui dia, especialment a la de Barcelona i altres grans ciutats, contra la bogeria universal d’aquesta Fastlife.

Al centre de Barcelona es fa una proposta de disseny d’una concept store, on es fa una fusió de dos negocis, per una banda, una cafeteria – restaurant, per altra banda, el lloguer de bicicletes.

La distribució espacial d’aquest projecte es divideix en quatre zones. A l’entrada hi ha la cafeteria, a través d’un passadís on hi ha exposades les bicicletes s’arriba al punt de venda del lloguer d’aquestes bicicletes. Passat aquest tram hi ha la cuina del restaurant construïda amb paraments de vidre per mostrar els productes de proximitat que es prepararan.

La tercera zona es troba sota una gran lluerna que convida els clients a relaxar-se a les butaques i en l’ambient de natura que s’ha creat. Finalment, hi ha les taules del restaurant que queda il·luminat per un gran pati interior de l’Eixample.

Torna a la pàgina projectes

© 2022 Created by Nus Creacions

Informació

601 31 59 66

Lleida

Follow Me

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

Accept
Decline