Final-3
Final-1
Finalo
FINALDG
Final
exterior-aprenentatge
Gea-Cultural—14-P-Isometric
Gea-Cultural—25-Alcat-C-C
Gea-Cultural—23-Alcat-A-A
Gea-Cultural—19-P1-distribucio

Gea Cultural

L’objectiu principal d’aquest projecte és rehabilitar l’antiga Escola de Jardineria del Parc de les Basses d’Alpicat. I convertir-lo en un centre Permacultural, anomenat Gea Cultural. 

La idea sorgeix de la necessitat que té l’home de sintonitzar amb la natura. Sorgeix d’un pensament en el qual es parteix de la naturalesa a l’hora de prendre decisions, la Permacultura.

L’elecció de la zona d’actuació ha estat el sentiment de pertinença envers la ciutat de Lleida. Amb la intenció de millorar les nostres infraestructures més properes per poder gaudir-ne novament.

Un altre factor decisiu, per la tria de l’edifici, recau en la seva localització i entorn, ja que són favorables per apropar l’Educació Ambiental als ciutadans. És un espai que actualment es troba en desús, però es considera que té un gran potencial. Igual que ho va tenir en una altra època, quan era un Parc recreatiu per als ciutadans de Lleida.

La idea que ha definit el projecte està directament relacionada amb l’entorn on es troba. Es pren com a punt de partida el paisatge de cultius i la seva geometria, dels quals gaudeix el territori de Lleida.

Es pretén aconseguir una continuïtat entre l’espai interior de l’edifici i l’exterior, mitjançant materials i elements estructurals que despertin aquesta sensació de prolongació. Gea Cultural es planteja com un espai dinàmic, mitjançant un disseny polivalent i flexible.

Al llarg d’aquest projecte es defineixen diferents ambients que s’adapten a les necessitats de cada circumstància, a través de mobiliari multifuncional i dinàmic.

Torna a la pàgina projectes

© 2022 Created by Nus Creacions

Informació

601 31 59 66

Lleida

Follow Me

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

Accept
Decline